måndag 23 november 2015

Besvärad av tänderna

Vi vet inte riktig men det verkar som om Lisa har det jobbigt när tänderna kommer, hon har precis fått sin fjärde tand, så nu har hon två nere och två uppe och ser ut som en liten gnagare!
 
Det är nu två veckor sedan hon hade feber och vi blev förkylda och det är egentligen först idag som alla känns helt friska, det har tagit omtag flera gånger! Men för kanske en vecka sedan började Lisa bli extremt gnällig på kvällarna, och det har inte gått att lägga henne som vanligt. Först trodde jag att hon hade ont i öronen eftersom hon skrek så fort vi la ner henne. Hon ville bara vara i vårt knä, men ålade och gnällde konstant i alla fall, väldigt ledsen och övertrött och allt på samma gång.
 
Hon har varit ganska glad på dagarna (fast svår att lägga och det har hon ju inte varit förut) men efter middagen så har hon börjat vara ledsen och sedan har det hållit på hela kvällen. Hon som la sig tidigt förut har varit vaken med oss tills vi lagt oss. Phju.
 
Hon suger på nappen ibland men verkar helst inte vilja ha den, och viftar bort den. Ingen av mina andra barn har varit såhär påverkad av att få tänder som Lisa verkar vara. Jobbigt att vara liten!

Tv-dosan is the shit, varför vill alla barn ha dosan?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar